párty stan 6×3 m

1 200 

cena za denní pronájem párty stanů 6x3m, pro zvýhodněné víkendové a dlouhodobé pronájmy nás neváhejte kontaktovat.

výhodný víkendový pronájem (Pá-Po) – pouze 2000 Kč!

Kvalitní nůžkový párty stan 6×3 m vhodný pro všechny zahradní oslavy, svatby a sportovní a společenské akce. Bílé elegantní provedení. Výhodou je velmi snadná montáž party stanu pomocí nůžkové konstrukce. Nůžkový párty stan 6×3 metrů pozvedne vaši zahradní oslavu na profesionální úroveň!

 

Popis

Nůžkový párty stan 6×3 m – hlavní vlastnosti

  • rychle rozkládací nůžkový párty stan 6×3 metrů vhodný jako hlavní stan pro menší zahradní oslavy a párty, nebo jako doplňkový stan pro svatební hostiny, rauty a jiné společenské nebo sportovní akce
  • rozložení trvá přibližně jen 1 minutu a je velmi jednoduché, zvládne jej snadno
  • ideální pro zastínění a ochranu před drobnějším deštěm
  • včetně 3 bočnic

Nůžkový párty stan 6×3 m – popis

Zahradní párty stany 6×3 m využijete při všech akcích, jako jsou venkovních oslavy, svatby, narozeninové party nebo jiné společenské a sportovní akce, kde potřebujte kryté zázemí. Tento zahradní párty stan 3×6 m je navržen především na ochranu před slunečním zářením a menšími dešťovými přeháňkami. Poskytuje příjemné zastínění a větší pohodu pro chladnější večery, pro ochranu před větším větrem nebo deštěm je vhodnější větší typ.

Naše půjčovna vám nabízí profesionální nůžkový párty stan 6×3 m. Plocha stanu zaujímá 18 metrů čtverečních a je možné ho opláštit pomocí bočnic. Rychle rozkládací nůžkový párty stany o rozměrech 3 x 6 metrů je vhodný pro menší i větší akce. K dispozici je v elegantním bílém provedení. Prostor pro párty je možné rozšířit pomocí spojovacích ploch stanů. Spojením různých stanů na podélné a příčné straně získáte široké spektrum využití na zahradní oslavy všeho druhu.

Konstrukce bytelného rámu zaručuje stabilitu stanu, přesto je díky nůžkovému systému jeho rozkládání a skládání velmi rychlé a jednoduché. Zákazníci mají tento párty stan v oblibě zejména kvůli mobilnosti, jednoduché montáži i estetickému dojmu. Nůžkový systém zahradního stanu je perfektní i pro složení stanu, bez větší námahy budete mít po oslavě rychle uklizeno.

 

Pronájem párty stanu 6×3 m

Nůžkový párty stan 6 x 3 m je dodáván v praktickém vaku pro snadnou manipulaci a transport, který zvládnete i menším osobním vozem. Dlouhodobý pronájem párty stanů dohodou. Na přání zajistíme odvoz i montáž party stanu, neváhejte nás kdykoli kontaktovat.

Mohlo by se Vám líbit…

Close Menu
×